Πληροφορίες Παραγγελίας

- Αποστολή σε όλο τον κόσμο.
- Οι παραγγελίες στέλνονται μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες από την πληρωμή.
- Η αποστολή από την Ελλάδα διαρκεί από 5 έως 10 εργάσιμες ημέρες και γίνεται μέσω του EMS το οποίο σας παρέχει tracking number.
- O χρόνος παράδοσης μπορεί να ποικίλει και δεν μπορούμε να θεωρηθούμε υπεύθυνοι για τυχόν καθυστερήσεις που προκαλούνται από την υπηρεσία ταχυδρομείου.
- Παρακαλούμε έχετε υπόψιν, ότι εμείς ως πωλητες, δεν μπορούμε να πληρώσουμε για κάθε εφαρμοστέο δασμό ή φόρο (ΦΠΑ) που επιβάλλεται στη χώρα σας. Εσείς, ως παραλήπτης των εμπορευμάτων είστε υπεύθυνος για την καταβολή του ειδικού φόρου ή ΦΠΑ κατά την παράδοση. Εάν για οποιοδήποτε λόγω δεν μπορείτε να το πράξετε, δεν θα είναι δυνατή η επιστροφή του προϊόντος.

ΟΡΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Ως μέθοδο πληρωμής, δεχόμαστε PayPal.
Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για οποαδήποτε άλλη μέθοδο πληρωμής.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι με το προϊόν που αγοράσατε, εγγυώμαστε την επιστροφή χρημάτων χωρίς ερωτήσεις ΜΟΝΟ εάν πληρούνται οι εξής προϋποθέσεις:

- Το προϊόν επιστραφεί στην αρχική συσκευασία και να είναι ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΟ.
- Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί μέσα σε 3 ημέρες από τη λήψη του.
- Εάν επιθυμείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας πριν από την επιστροφή του. Ως παραλήπτης, είστε αρμόδιος για τα έξοδα αποστολής της εν λόγω επιστροφής.
- Τα προϊόντα κατά παραγγελία δεν επιστρέφονται.
- Προϊόντα με δαντέλα, δεν επιστρέφονται.

Η επιστροφή ενός προϊόντος θα πρέπει να στέλνεται ως συστημένο πακέτο, αφενός να μην μπορεί να χαθεί και αφετέρου να μπορούμε να παρακολουθήσουμε την αποστολή του με Tracking Number.
Παρακαλώ βεβαιωθείτε ότι το προϊόν είναι καλά συσκευασμένo ώστε να μην καταστραφεί κατά την επιστροφή του.

ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Όλα τα ρούχα είναι χειροποίητα.

Επίσης θα πρέπει να έχετε υπόψιν ότι κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε τα χρώματα των προϊόντων μας να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα αλλά, δυστυχώς, μπορεί να φανούν λίγο διαφορετικά, ανάλογα με την οθόνη του υπολογιστή σας ή άλλες τεχνικές παραμέτρους.

Παρακαλούμε πάρτε ακριβείς μετρήσεις, επειδή η εφαρμογή του φορέματός σας εξαρτάται από αυτές.

Βρίσκεστε εδώ: Home Πληροφορίες Πληροφορίες Παραγγελίας