Σχετικά με εμάς

Καλώς ήρθατε στην σελίδα Veronica Filina.

Γεια σας, το όνομά μου είναι Ζάνα. Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσω την Veronica Filina, μια δημιουργία από χειροποίητα πλεκτά πολυτελείας. Έμαθα να πλέκω, από παιδί και είχα πάντα πάθος για τη μόδα.

Παρουσιάζουμε πρωτότυπα, πλεκτά φορέματα που είναι ειδικά σχεδιασμένα και κατασκευασμένα κατά παραγγελία. Από την αρχική σχεδίαση, μέχρι την τελική βελονιά, κάθε φόρεμα παράγεται με ακρίβεια και λεπτομέρεια στο στυλ. Προτιμούμε να χρησιμοποιούμε υλικά υψηλής ποιότητας, όπως κασμίρ, μαλλί, λινό και μετάξι που παράγεται στα καλύτερα εργοστάσια στην Ιταλία, την Ιαπωνία, τη Γαλλία, την Αγγλία.

Η δημιουργία του κάθε ρούχου διαρκεί αρκετές εβδομάδες, είναι δημιουργημένο με το χέρι και το αποτέλεσμα είναι απολύτως χειροποίητο. Προσφέρουμε επίσης έτοιμα να φορεθούν ενδύματα και αναλαμβάνουμε την χειροποίητη δημιουργία του βραδινού φορέματός σας ή το αποκλειστικό νυφικό των ονείρων σας. Όλα τα φορέματά μας περιλαμβάνουν 100% επένδυση από μετάξι.

Κάθε κομμάτι αποπνέει κομψότητα και φινέτσα, όλα με την ίδια διαχρονική και γυναικεία φύση, που είναι εγγυημένη από την υπογραφή της Veronica Filina.

Βρίσκεστε εδώ: Home Σχετικά με εμάς