Σωστή μέτρηση του σώματος

Η λήψη ακριβών μετρήσεων του σώματος σας, είναι το κλειδί για την τέλεια εφαρμογή.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι μία μεζούρα (μετροταινία). Αν και είναι πιο εύκολο ένα άλλο άτομο να πάρει τις μετρήσεις σας, μπορείτε να το κάνετε και μόνοι σας. Απλά σταθείτε μπροστά σε έναν καθρέφτη, ώστε να μπορείτε να δείτε ότι η μεζούρα βρίσκεται στη σωστή θέση.
Βεβαιωθείτε ότι φοράτε μόνο τα  εσώρουχά σας και σταθείτε ίσια. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να τραβήξετε τους ώμους σας προς τα πίσω και να προτείνετε το στήθος σας (προσπαθήστε να μην ρουφήξετε το στομάχι σας).

Επειδή το σώμα είναι κατασκευασμένο από μαλακό ιστό, μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να γνωρίζουμε ακριβώς πόσο σφιχτά θα δέσουμε τη μεζούρα γύρω από το σώμα μας. Η μεζούρα θα πρέπει να είναι λίγο άνετη, όχι πολύ σφιχτή - δεν θα πρέπει να πιέζει το σώμα σας. Δεν θα πρέπει να είναι ούτε χαλαρή! Απλά τυλίξτε την μεζούρα γύρω από την περιοχή του σώματος που θέλετε να μετρήσετε  και κρατήστε την στη θέση της. Θα πρέπει να είστε σε θέση να βάλετε το δάχτυλο πίσω από τη μεζούρα, αλλά τίποτα περισσότερο από αυτό.

Μέτρηση του σώματος

Α - Μπούστο - Μετρήστε το μπούστο στο ευρύτερο μέρος (συνήθως στην περιοχή της θηλής). Μετρήστε γύρω από το σώμα (ολική περιφέρεια).
Α1 - Μετρήστε το μπούστο πάνω από το ευρύτερο μέρος κάτω από τα χέρια (δείτε την εικόνα)
Α2 - Τοποθετήστε τη μεζούρα ακριβώς κάτω από το στήθος, γύρω από το θώρακα. Αυτή είναι η "κάτω από το μπούστο" μέτρησή σας.
Β - ΜΗΚΟΣ ΜΠΟΥΣΤΟΥ -  Ξεκινήστε από τον ώμο (ακριβώς δίπλα από τη βάση του λαιμού) και μετρήστε στο ευρύτερο μέρος του στήθους (συνήθως θηλή).
C - Μέση - Μετρήστε τη μέση, εκεί που το σώμα διπλώνει. Βοηθάει να σκύψετε λίγο πλάγια (αριστερά - δεξιά) για να δείτε που το σώμα διπλώνει. Μπορείτε να βάλετε ένα λαστιχάκι γύρω από τη μέση για να σημειώσετε τη σωστή τοποθέτηση.
D - Ισχίο - Μετρήστε τα ισχία στο μέγιστο σημείο, συνήθως γύρω από το "κάθισμα".
E - Υψηλό Ισχίο - Μετρήστε γύρω από το μέγιστο σημείο, περίπου 3 με 4 ίντσες (1 ίντσα = 2,54 εκατοστά) κάτω από τη μέση.
F - Μήκος Μπροστινής Μέσης - Ξεκινήστε από τον ώμο (ακριβώς δίπλα στη βάση του λαιμού) και μετρήστε ως τη μέση, μετρώντας πάνω από το ευρύτερο μέρος του μπούστου.
G - Μήκος Χεριού - Μετρήστε από την κορυφή του βραχίονα (βρείτε το οστό στο ύψος του ώμου / κορυφή του βραχίονα) στο επιθυμητό μήκος του μανικιού. ΜΕ ΛΥΓΙΣΜΕΝΟ ΤΟΝ ΑΓΚΩΝΑ. Είναι σημαντικό να είναι λυγισμένος ο αγκώνας για να επιτραπεί η μετακίνηση όταν κάνουμε το μανίκι.
Η - Λαιμός - Μετρήστε γύρω από τη βάση του λαιμού.
Ι - Άνω Χέρι - Μετρήστε την περιφέρεια του χεριού σας. Τυλίξτε τη μεζούρα γύρω από το ευρύτερο μέρος του ανώτερου βραχίονα σας από μπροστά προς τα πίσω και γύρω από το σημείο εκκίνησης.
J - Μήκος του ενδύματος - Μετρήστε από τη γραμμή της μέσης έως το επιθυμητό μήκος.
Κ - Ώμος. Μετρήστε από τη βάση του λαιμού έως την κορυφή του βραχίονα (βρείτε το οστό στο ύψος του ώμου).

 

Πίνακας μεγεθών

SizesΜετρήσεις Στήθους
(ίντσες)
(εκατοστά)
Βόρεια ΑμερικήΗνωμένο
Βασίλειο
ΓαλλίαΓερμανίαΙταλία
XS/S 33.5 - 34.5
85 - 88
2 - 4 6 - 8 36 - 38 34 - 36 38 - 40
S/M 35.5 - 36.5
90 - 93
 6 - 8  10 - 12  38 - 40  36 - 38  40 -42
M/L  37.5 - 38.5
95 - 98
 10 - 12  14 - 16 40 - 42  38 - 40 42 - 44
L/XL  39.5 - 40.5
100 - 103
 14 - 16  18 - 20 44 - 46  42 - 44  46 - 48
XL/2X  44 - 46
112 - 117
18 - 20 20 - 22  50 52  48 - 50  52 - 54

Πληροφορίες Παραγγελίας

- Αποστολή σε όλο τον κόσμο.
- Οι παραγγελίες στέλνονται μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες από την πληρωμή.
- Η αποστολή από την Ελλάδα διαρκεί από 5 έως 10 εργάσιμες ημέρες και γίνεται μέσω του EMS το οποίο σας παρέχει tracking number.
- O χρόνος παράδοσης μπορεί να ποικίλει και δεν μπορούμε να θεωρηθούμε υπεύθυνοι για τυχόν καθυστερήσεις που προκαλούνται από την υπηρεσία ταχυδρομείου.
- Παρακαλούμε έχετε υπόψιν, ότι εμείς ως πωλητες, δεν μπορούμε να πληρώσουμε για κάθε εφαρμοστέο δασμό ή φόρο (ΦΠΑ) που επιβάλλεται στη χώρα σας. Εσείς, ως παραλήπτης των εμπορευμάτων είστε υπεύθυνος για την καταβολή του ειδικού φόρου ή ΦΠΑ κατά την παράδοση. Εάν για οποιοδήποτε λόγω δεν μπορείτε να το πράξετε, δεν θα είναι δυνατή η επιστροφή του προϊόντος.

ΟΡΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Ως μέθοδο πληρωμής, δεχόμαστε PayPal.
Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για οποαδήποτε άλλη μέθοδο πληρωμής.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι με το προϊόν που αγοράσατε, εγγυώμαστε την επιστροφή χρημάτων χωρίς ερωτήσεις ΜΟΝΟ εάν πληρούνται οι εξής προϋποθέσεις:

- Το προϊόν επιστραφεί στην αρχική συσκευασία και να είναι ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΟ.
- Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί μέσα σε 3 ημέρες από τη λήψη του.
- Εάν επιθυμείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας πριν από την επιστροφή του. Ως παραλήπτης, είστε αρμόδιος για τα έξοδα αποστολής της εν λόγω επιστροφής.
- Τα προϊόντα κατά παραγγελία δεν επιστρέφονται.
- Προϊόντα με δαντέλα, δεν επιστρέφονται.

Η επιστροφή ενός προϊόντος θα πρέπει να στέλνεται ως συστημένο πακέτο, αφενός να μην μπορεί να χαθεί και αφετέρου να μπορούμε να παρακολουθήσουμε την αποστολή του με Tracking Number.
Παρακαλώ βεβαιωθείτε ότι το προϊόν είναι καλά συσκευασμένo ώστε να μην καταστραφεί κατά την επιστροφή του.

ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Όλα τα ρούχα είναι χειροποίητα.

Επίσης θα πρέπει να έχετε υπόψιν ότι κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε τα χρώματα των προϊόντων μας να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα αλλά, δυστυχώς, μπορεί να φανούν λίγο διαφορετικά, ανάλογα με την οθόνη του υπολογιστή σας ή άλλες τεχνικές παραμέτρους.

Παρακαλούμε πάρτε ακριβείς μετρήσεις, επειδή η εφαρμογή του φορέματός σας εξαρτάται από αυτές.

Σχετικά με εμάς

Καλώς ήρθατε στην σελίδα Veronica Filina.

Γεια σας, το όνομά μου είναι Ζάνα. Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσω την Veronica Filina, μια δημιουργία από χειροποίητα πλεκτά πολυτελείας. Έμαθα να πλέκω, από παιδί και είχα πάντα πάθος για τη μόδα.

Παρουσιάζουμε πρωτότυπα, πλεκτά φορέματα που είναι ειδικά σχεδιασμένα και κατασκευασμένα κατά παραγγελία. Από την αρχική σχεδίαση, μέχρι την τελική βελονιά, κάθε φόρεμα παράγεται με ακρίβεια και λεπτομέρεια στο στυλ. Προτιμούμε να χρησιμοποιούμε υλικά υψηλής ποιότητας, όπως κασμίρ, μαλλί, λινό και μετάξι που παράγεται στα καλύτερα εργοστάσια στην Ιταλία, την Ιαπωνία, τη Γαλλία, την Αγγλία.

Η δημιουργία του κάθε ρούχου διαρκεί αρκετές εβδομάδες, είναι δημιουργημένο με το χέρι και το αποτέλεσμα είναι απολύτως χειροποίητο. Προσφέρουμε επίσης έτοιμα να φορεθούν ενδύματα και αναλαμβάνουμε την χειροποίητη δημιουργία του βραδινού φορέματός σας ή το αποκλειστικό νυφικό των ονείρων σας. Όλα τα φορέματά μας περιλαμβάνουν 100% επένδυση από μετάξι.

Κάθε κομμάτι αποπνέει κομψότητα και φινέτσα, όλα με την ίδια διαχρονική και γυναικεία φύση, που είναι εγγυημένη από την υπογραφή της Veronica Filina.

Καλώς ήρθατε στη Veronica Filina

Mια δημιουργία από χειροποίητα πλεκτά πολυτελείας.

Βρίσκεστε εδώ: Home Veronica-Γενικά